Elérhetőségek

Bajkai Gábor

9700 Szombathely,
Ifjúság u. 27.
Telefon: 0694315048
E-mail küldése

Bajkai Gábor, okleveles építészmérnök vagyok, a Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki Karán végeztem, 1987-ben. Építész-tervezőként Szombathelyen és a régióban számtalan referencia munka jelzi együttműködésünk megvalósulását partnereimmel.

Az elmúlt közel 30 évben mindig az építész tervezés területén maradtam, jelenleg saját irodámban, egyéni vállalkozóként dolgozom. Az eltelt évek során sokfelé és sokféle épület tervezésében volt lehetőségem részt venni, a munkában azóta is örömöm lelem.

Szombathelyen élek mintegy 25 éve, így munkáim zömét a környéken kell keresni, de egy-egy érdekesebb feladat a Dunántúl több régiójába elvitt, illetve korábban pályakezdőként a Tiszántúlon voltak munkák, melyek az általam megálmodott kivitelezési tervdokumentációk nyomán valósultak meg.

Szakmámról és a magánéletemről részletesebben beszélek egy velem készített interjúban, mely a helyi Építész Kamara által kiadott Építész Újság 2015/4. számában jelent meg.

Munkám során rendeltetésük, valamint a különböző tevékenységi formák alapján az alábbiak szerint végzek építészeti tervezést:

Tervdokumentációk készítése

  • Tanulmányterv, vázlatterv, tenderterv készítése
  • Építési engedélyezési és kiviteli tervdokumentáció készítése
  • Komplex dokumentációk készítése szakági tervekkel

Rendeltetésük szerint:

  • Lakóépületek - egy- és több-lakásos épületek építészeti tervezése
  • Középületek építészeti tervezése
  • Ipari és mezőgazdasági épületek építészeti tervezése
Bajkai Gábor - Magyar